Ons team bestaat uit sparringpartners met gezond verstand en minimaal twintig jaar ervaring in het vak. We maken het niet ingewikkelder dan het is maar gaan de confrontatie aan als u het makkelijker maakt dan het is. Wat gemeen hebben is (zelf)relativerend vermogen, doelgerichtheid en pragmatisme.


Sparringpartner, organisatiepsycholoog en oprichter van M2 Moed Anor de Rooy

Andor de Rooy (1968)

Sinds 1994 is Andor de Rooy sparringpartner voor bestuurders, leiders en managementteams en oprichter van M2oed. Hij legt snel de vinger op de juiste plek, is daarbij helder en gaat er zo nodig stevig in. Andor is van huis uit organisatiepsycholoog en werkt altijd vanuit het besef dat leidinggeven misschien wel het lastigste vak ter wereld is. Vanaf de zijlijn is het makkelijk praten, maar alleen de leider zelf voelt de verantwoordelijkheid. Andor heeft een fascinatie voor de vraag waarom leiders niet altijd doen wat noodzakelijk en/of verstandig is.

06 50661869
andor@vierkantemetermoed.nl
Linkedin

Sparringpartner Renate Klein Gebbinck brent leidinggevenden in beweging

Renate Klein Gebbinck (1969)

Heeft haar sporen verdiend in leidinggevende functies en adviesfuncties in de commerciële sector, het bankwezen, het onderwijs en de zorg. Mensen vinden haar werkwijze direct maar ook inlevend. En nieuwsgierig en gedreven. Zo brengt zij ook leidinggevenden in beweging. Met als uitgangspunt dat mensen vanuit eigen kracht het best handelen en dan ook moedige keuzes maken.

06 28701734
renate@vierkantemetermoed.nl
Linkedin

Sparringpartner en middenkader-specialist Jacco van den Berg

Jacco van den Berg (1964)

Jacco is nu twintig jaar specialist in het trainen van leidinggevenden uit het middenkader. Hij bouwt trajecten op met casuïstiek en weet op een coachende wijze scherpte in het vraagstuk te brengen. Jacco is een positief ingestelde sparringpartner die door zijn enthousiasme deelnemers betrokken weet te houden. Hij is bedrijfseconoom en heeft veel expertise op het gebied van gesprekstechnieken en de essenties van leidinggeven. Jacco weet haarfijn de vertaalslag van theorie naar praktijk te maken.

06 20919426
jacco@vierkantemetermoed.nl
Linkedin

Sparringpartner en all-rounder Peter Mackaay

Peter Mackaay  (1956)

Peter heeft ervaring als operationeel manager, organisatieadviseur en coach. Wekt vertrouwen door zijn rustige uitstraling en is sterk in het creëren van overzicht. Hij prikkelt leiders vanuit verschillende perspectieven naar een situatie te kijken en de eigen rol daarin. Hij stimuleert hen om verantwoordelijkheid te nemen en gaat een creatieve aanpak niet uit de weg. Zijn aanpak:  meer effectiviteit en meer plezier in het werk. Peter is een ervaren sparringpartner voor teams, managers en adviseurs.

06 48217129
peter@vierkantemetermoed.nl
Linkedin

Sparringpartner en doortastende analyticus Jurren Broekhuijsen

Jurrens Broekhuijsen (1966)

Jurrens heeft nationaal en internationaal als ondernemer zijn track record verdiend op het  gebied van executive search, management, marketing en consultancy. Krachtig is zijn empatisch vermogen.  Door zijn messcherpe analytische vraagstellingen komt hij snel tot de kern en katalyseert hij de verandering. Door te spiegelen toont Jurrens als gesprekspartner voor het management vaak moed. Door zijn creativiteit en analyses creëert hij inzichten.

06 52681329
jurrens@vierkantemetermoed.nl
Linkedin

Sparringpartner en organisatiestrateeg Tarek El Gamal

Tarek El Gamal (1971)

Tarek is een organisatiestrateeg en stevig gesprekspartner voor directieleden die individueel of met een team de volgende stap willen maken. Sterk in het slagvaardig maken van organisaties door focus aan te brengen en human capital optimaal in te zetten. Hij staat bekend om zijn vermogen tot abstract denken zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Tarek is analytisch, doortastend en integer. Hij brengt veel levenservaring mee en gelooft in de kracht van een lach.

06 22440441
tarek@vierkantemetermoed.nl
Linkedin

Bewaren